Fietsen in Barcelona

Inmiddels is het wel bekend; Een van de beste manieren om een stad te ontdekken is per fiets! Tijdens jouw stedentrip in Barcelona wil je natuurlijk zo veel mogelijk van de stad zien, je wilt graag gezellig shoppen en uiteraard ook genieten van al het lekkers (lees: pinchos en tapas!) in de meest hippe locaties.

Fietsen Barcelona

Fietstour

Kies je voor een fietstour (met Engelse of Nederlandse gids) dan weet je zeker dat je wat van de stad gaat zien, kom je op plekken waar je anders niet was geweest en zie je veel van de bijzondere bezienswaardigheden. Een gemiddelde fietstour (met gids) duurt ongeveer 3 uur. Je hoort en ziet wat van de geschiedenis en achtergronden, zodat je in korte tijd alles over deze geweldige stad te weten komt. Doordat de infrastructuur in Barcelona heel goed is, en heel veel fietspaden (maar liefst honderden kilometers) kent,  is de fiets een goed en leuk vervoermiddel. Tijdens de meeste fietstours zie je o.a. Plaza Real, de Ramblas, Port Vell, El Borne, Parc de la Ciutadella, Barceloneta en Gracia.

Het leuke van fietstour met gids is dat deze uitgevoerd wordt door een echte local, dus iemand die de stad van haver tot gort kent en je kan voorzien van de leukste tips en aanraders.

Nog niet uitgefietst en het liefst zelf nog op pad willen? Dat kan natuurlijk ook. Boek extra fietshuur bij een stedentrip. In no time ontdek je de stad op een ontspannende en niet te vergeten, milieuvriendelijke manier!

Fietsen Barcelona

Heel handig en makkelijk: boek vooraf samen met jouw stedentrip naar Barcelona alvast de fietstour of fietshuur bij. Zoek je nog ideeën om bij te komen na het fietsen? Kijk dan op onze blog met culinaire tips voor de leukste plekjes!

 

 

Deel dit bericht!

Tags:


Andere mooie steden ontdekken?

Naast Barcelona kun je voor de beste of voordeligste hotels midden in het centrum ook andere steden ontdekken!
Denk bijvoorbeeld aan: New York, Londen, Rome of ontdek al onze steden