Koffie hotspots in Barcelona

Ben je een echte koffiefreak en wil je de beste koffie in Barcelona geproefd hebben? Dit zijn de koffie hotspots in Barcelona die je volgens ons echt niet mag missen + een local tip!

Cafés El magnifico

Deze koffiezaak is continu bezig met het zoeken, selecteren en branden van de beste koffiebonen van over de hele wereld. Neem de tijd als je deze zaak gaat bezoeken en kijk toe hoe de koffiebonen vers worden gebrand, waarna de barista’s deze omtoveren tot een heerlijk kopje koffie. Neem na je bezoek een zak van je favoriete gebrande koffiebonen mee zodat je hier thuis ook nog van kan genieten.
Geopend van ma t/m za 10.00 – 20.00 uur, zondag gesloten.

Carrer de l’Argenteria 64, 08003 Barcelona

Koffie hotspots Barcelona

Onna café

Onna café is een klein en knus koffiezaakje in een zijstraatje net buiten de drukke straat. De koffiebonen komen uit Costa Rica en wordt gebrand in Barcelona. Naast veel verschillende soorten koffie heeft deze zaak ook heerlijke vers gemaakte broodjes en zoete traktaties.
Geopend van ma t/m vrij 08.00 – 19.30 uur, za & zo van 09.00 – 19.30 uur.

Carrer de Santa Teresa 1, 08012 Barcelona

Satan’s coffee corner

Een geweldige plek voor koffieliefhebbers in de wijk Barrio Gòtico. De koffiezaak is hip en de barista’s zijn relaxed. Opgericht door Marcos Bartolomé, die afkomstig is uit een familie van koffiemakers. Door het serveren van de fijnste koffie van Barcelona werd Satan’s coffee snel bekend. Laatst is de 2e locatie van Satan’s coffee geopend, in het design hotel Casa Bonay.
Geopend van do t/m ma van 08.00 – 18.00 uur, dinsdag en woensdag gesloten.

Carrer de l’Arc de Sant Ramon del Call 11, 08002 Barcelona

Koffie hotspot Barcelona

Nomad coffee

Showroom, lab en koffietent, Nomad is het allemaal. Door in het lab te experimenteren met verschillende koffiesoorten is Nomad gespecialiseerd in het maken van groene, huisgemaakte en seizoensgebonden koffie. De showroom is om koffie te laten zien en te verkopen, want de koffie wordt verkocht aan andere cafeterías. Hier kun je zelf ook koffie setjes kopen om thuis uit te proberen. En natuurlijk kan je hier een lekker kopje koffie drinken. Kan je niet kiezen tussen alle verschillende soorten koffie? Geen probleem, de barista’s adviseren je graag.
Geopend van ma t/m vrij van 08.30 – 17.30 uur, za & zo gesloten.

Passatge Sert 12, 08003 Barcelona

Spice café

Dit is de favoriete koffieplek van Juli, een local uit Barcelona. Dit koffietentje heeft een huiselijke sfeer waar je heerlijk tot rust kunt komen onder het genot van een overheerlijke koffie. Van gearomatiseerde lattes en zoete mochas tot sterke espresso’s, bij Spice café word er voor iedereen wat lekkers aangeboden. Naast koffie kan je ook kiezen voor een kopje thee, chocolademelk of wat fris. Daarbij kan je een lekker huisgemaakt gebakje bestellen, Juli’s favoriet: de carrot cake!
Geopend op di t/m do van 16:00 – 21:00 en vrij t/m zo van 11:00 – 21:00, maandag gesloten.

Carrer de Margarit 13, 08004 Barcelona

 Koffie hotspot Barcelona

Deel dit bericht!

Tags:


Andere mooie steden ontdekken?

Naast Barcelona kun je voor de beste of voordeligste hotels midden in het centrum ook andere steden ontdekken!
Denk bijvoorbeeld aan: New York, Londen, Rome of ontdek al onze steden