Restaurants in Barcelona

Tijdens jouw stedentrip Barcelona wil je natuurlijk ook de culinaire kant van Barcelona ontdekken. Op zoek naar een leuk restaurant? Barcelona heeft genoeg te bieden op het gebied van lekker eten. Wij zetten alvast een aantal leuke restaurants en adresjes in Barcelona voor jou op een rijtje;

Een van de beste adresjes om heerlijke Spaanse tapas in Barcelona te eten is Ciudad Condal. Gelegen op de Rambla de Catalunya in de wijk Eixample. Er worden hier tapas geserveerd van hoge kwaliteit daarentegen zijn de prijzen zeer aangenaam. Het is vaak behoorlijk druk bij Ciudad Condal dus je kan er vanuit gaan dat je even moet wachten op een tafeltje. In de tussentijd kun je alvast genieten van een wijntje of een heerlijke cerveza.

Met maar liefst 700 zitplaatsen vind je in Barcelona het grootste horeca complex van Spanje, El Nacional. Gelegen aan het eind van het steegje Passeig de Gràcia. In dit complex liggen 4 verschillende restaurants, 4 bars en 4 gastrobars. Keuze genoeg dus! Je kunt hier terecht van 12.00u tot 02.00u ’s nachts.

Ook erg leuk om een kijkje te gaan nemen is bij Carrer del Parlament. Dé foodie-straat van Barcelona. Nog vrij onbekend bij toeristen maar door de jaren heen is deze doodgewone Spaanse straat veranderd tot een waar food walhalla.

Ben je op zoek naar een leuke eetgelegenheid waar je de locals zult ontmoeten dan kun je het beste kiezen voor een restaurant in de volkswijk Gràcia.

Voor meer restaurants tips kijk op Barcelona.nl.

Heb jij nog leuke tips voor restaurants in Barcelona? Laat het ons weten!

Deel dit bericht!

Tags: , ,


Andere mooie steden ontdekken?

Naast Barcelona kun je voor de beste of voordeligste hotels midden in het centrum ook andere steden ontdekken!
Denk bijvoorbeeld aan: New York, Londen, Rome of ontdek al onze steden