Uitgaan in Barcelona

Door heel Barcelona vind je bars en clubs, de één nog mooier en groter dan de ander. Er is dan ook genoeg keuze voor uitgaan in Barcelona. In dit blog zetten we een aantal leuke luxe adresjes op een rijtje en een local tip!

Vooral bij de haven Port Olímpic en aan het strand vind je de meest luxueuze clubs zoals Chôko, Pacha en CDLC. Hier betaal je dan ook voor, de entree kost je al snel €20,- en een lekkere Spaanse cocktail vind je niet voor minder dan €12,-.

Het W-hotel van Barcelona bevindt zich aan het strand. Dit hotel heeft een opvallende vorm en telt maar liefst 27 verdiepingen. Op de bovenste verdieping vind je club Eclipse, deze cocktailbar op 99 meter hoogte geeft je een waanzinnig uitzicht. Er is een kans dat je één van de spelers van FC Barcelona hier tegen het lijf loopt. Zorg wel dat je van tevoren een afspraak maakt, want alleen mensen die op de gastenlijst staan komen binnen.

Uitgaan bij de haven van Barcelona is een luxe beleving en de dresscode is daarom ook fancy. Iedereen ziet er goed verzorgd en netjes uit. Geen sneakers en een spijkerbroek dus 😉

Uitgaan in Barcelona tussen de locals

Lijkt het je leuker om te ontdekken hoe de locals uitgaan? Dan is club La Fira een echte aanrader. Deze club bevindt zich buiten het centrum en daarom zul je er weinig toeristen tegen komen. De entree kost je €5,- tot €10,- (afhankelijk van de dag en het feest) maar daar zit dan een drankje bij inbegrepen. Het is hier altijd gezellig druk en het personeel is erg gastvrij. Wanneer de club goed gevuld is komen de barmannen achter de bar vandaan en beginnen zij te dansen tussen de feestende mensen in. De meeste mensen gaan achter hen staan en doen het dansje na. Een ware beleving!

Deel dit bericht!

Tags:


Andere mooie steden ontdekken?

Naast Barcelona kun je voor de beste of voordeligste hotels midden in het centrum ook andere steden ontdekken!
Denk bijvoorbeeld aan: New York, Londen, Rome of ontdek al onze steden