Voetbalwedstrijd Barcelona bezoeken

Voetbalclub FC Barcelona behoort al jaren tot één van de beste clubs ter wereld. De sfeer tijdens een thuiswedstrijd is imponerend. Een bezoek aan een voetbalwedstrijd van FC Barcelona of het Camp Nou stadion mag eigenlijk niet ontbreken tijdens een stedentrip.

Camp nou – Més que un club

Camp Nou is de thuisbasis van FC Barcelona, het stadion staat ook bekend vanwege de woorden “Mes que un club’ (meer dan een club) die te lezen zijn in de stadion stoeltjes. Het stadion behoort tot één van de grootste ter wereld met een capaciteit van 99.354 die veelal tot de nok toe gevuld is tegen aartsrivaal Real Madrid.

camp nou

Bijzonder populair is ook de stadion tour door Camp Nou! Bekijk met eigen ogen de kleedkamers en spelerstunnel en indrukwekkende hoeveelheid aan gewonnen bekers en niet te vergeten het FC Barcelona Museum. In het museum van deze wereldberoemde voetbalclub hoor en zie je alles over de geschiedenis en zijn spelers.

Een stadion tour is ook echt een aanrader als je met kinderen in Barcelona bent!

Voetbalreis Barcelona

Wil je zelf de sfeer proeven tijdens een thuiswedstrijd van FC Barcelona? En heb je geen zin om alles zelf te regelen? Dan kun je ook gemakkelijk een voetbalreis Barcelona boeken op Barcelona.nl. Bij de reservering van je vlucht en hotel Barcelona kan je gemakkelijk de kaartjes voor de wedstrijd van Barcelona bijboeken en alvast de stadion tour indien je dat wenst.

Handige tip: bekijk hier het speelschema van FC Barcelona!

Heb je geen kaarten kunnen kopen voor een thuiswedstrijd van FC Barcelona? Of speelt de wereldberoemde club een uit wedstrijd? Duik dan de plaatselijke bar in en ervaar het fanatisme van de locals!

Ben jij wel eens in Camp Nou geweest? Of heb je een wedstrijd van FC Barcelona bezocht? Wij horen graag wat je ervan vond, wij vonden het in ieder geval zeer indrukwekkend!

 

Deel dit bericht!

Tags: ,


Andere mooie steden ontdekken?

Naast Barcelona kun je voor de beste of voordeligste hotels midden in het centrum ook andere steden ontdekken!
Denk bijvoorbeeld aan: New York, Londen, Rome of ontdek al onze steden